ממצא אובלי בקוטר כ-0.7 ס"מ בפרוטיס שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/05/2021 | 10:58 | מאת: א1

בבדיקת US שבוצעה כמעקב שנה אחרי כריתת אונה ימנית של בלוטת התריס (עקב PTC בגודל 9 מ"ממ וללא ECE) נמצא הממצא הבא: בפרוטיס משמאל- הודגם ממצא אובלי בקוטר כ-0.7 ס"מ- קשרית לימפה? למעקב. מה המשמעות ומה ההמלצה? אני מאוד לחוץ!

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. לביקורת US עוד 2-3 חודשים ומעקב. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר