כאבי ראש התקפיים וכאבי פרקים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/05/2021 | 21:55 | מאת: אביאור

שלום פרופסור אבי חפץ, שמי אביאור בן 25 בריא עד החצי שנה האחרונה. (הסיפור קצת ארוך מצטער) לפני כחצי שנה היה לי ירידה שמיעה פתאומית באוזן שמאל ב3KHZ 30db (עברתי MRI שיצא תקין) כעבור 3-4 חודשים הייתה ירידה נוספת אבל באוזן ימין בתדרים הגבוהים 9KHZ ומעלה וקיבלתי סטרואידים לשבועיים, בהמשך לירידות שמיעה הפתאומית היו כאבי ראש שלא חלפו עד הסוף. בדקו לי מחלה אוטואמונית ויצא negative בבדיקת דם ANA אך בדיקות LAC RVVT SCREEN ובדיקת LAC RVVT CONFIRM יצאו מעט גבוהות (גם בדיקת crp inflammatory יצאה 22) ב3 שבועות האחרונים חלה הדרדרות רצינית בכאבי הראש, האוזניים והפרקים ברמה שקשה לי ללכת ולפעמים שאני יושב על ספסל או מנסה לישון אני מרגיש שאני נופל למרות שלא. הייתי במיון שיבא בדקו לי CT ראש ניקור מותני עקב חשד לדלקת קרום המוח שיצא תקין. הטינטון נמצא רוב הזמן לפעמים נעלם לכמה דקות-שעות אני כבר לא יודע מה לעשות ההורים שלי ואני פנינו למלא רופאים פרטיים שילמו עשרות אלפי שקלים כבר ואין מענה הם בוכים ואני בוכה איתם. אני יודע שאין לך ידע בכל הנושאים הללו אבל אולי זה כן קשור לצוואר או משהו בעורקים לא יודע כל כמה שעות יש לי התקפים קשים חום עולה, הרקה בראש דופקת כמו דפיקות לב רואה פחות טוב ועם כאבי אוזניים עם לחץ כלפי פנים הרגשה שאני נופל , כאבי פרקים וטינטון חזק שחולפים תוך חצי שעה עד 3 שעות. אשמח אם תוכל לעזור לי ולהיות השליח שלי בכל הסיפור הזה תודה רבה!

שלום רב, הנושא אינו בתחום התמחותינו. יש לפנות לרופא אאג מומחה באוזניים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר