פענוח אולטרא סאונד גוש בצוואר צד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/04/2021 | 18:20 | מאת: דוד

מתחת לתנוך האוזן הימנית הודגם תהליך סולידי היפואקואי מידות 18 מ"מ על 30 מ"ל קשה להפרידו מהחלק התחתון של בלוטת הפרוטיס. לא נצפו זרימות דם בתוכו. לא נצפו בלוטות לימפה מגדלות בתחנות צוואר ימין

שלום רב, יש להגיע למרפאה לבצוע ניקור של הממצא תחת US לביופסיה. בד"כ מדובר בממצאים שפירים. מומלץ לבצע במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר