ירידה פתאומית בשמיעה קשור לצוואר?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/04/2021 | 01:06 | מאת: אביאור

שלום, בנוב׳ 2020 מצאו אצלי ירידה בשמיעה ב3Khz -30db באוזן שמאל לא טופלתי בסטרואידים במקביל לחץ ואטימות באוזניים) במרץ 2021 מצאו אצלי ירידת שמיעה בתדרים הגבוהים (10khz מעל) טופלתי בסטרואידים. ד״ר אופיר הנדזל איבחן וקבע שיש לי pultos eustachian tube ולכן יש לי לחץ באוזניים. בנוסף להכל יש לי טינטון שמשתנה בעוצמה ובתדרים שמתי לב שלפעמים משחק עם הצוואר מחליש אותו ולפעמים פוסק. הומלץ לי לעשות CT עצם טמפורלית. האם יש קשר בין הדברים הנ״ל לצוואר? תודה!

07/04/2021 | 01:08 | מאת: אביאור

רק אוסיף שלאחר האיבוד שמיעה הפתאומי הראשון עברתי MRI ראש, אוזניים ובסיס גולגולת

שלום רב, לא נראה שיש קשר. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר