ילדה בת 2.5 בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/03/2021 | 18:57 | מאת: רעות

היי עשינו אולטראסונד צוואר מצרפת את מה שרשום בפענוח הרופא המפענח אמר שאין מה לדאוג אציין כי הילדה סובלת מנוזלים באוזניים והיו לה דלקות בעבר אשמח לחוות דעתך בנושא באזור תת לסתי מימין הודגמו מספר קשרי לימפה בגודל מרבי 2.4*0.7 ס מ בעלי צורה סונוגרפית תגובתית באזור תת לסתי ואספקט לטרלי של הצוואר משמאל הודגמו מספר קשרי לימפה בגודל מרבי כ1.8*0.7 ס מ בעלי צורה סונגרפית תגובתית במקום ממצא נמוש של צוואר אחורי תחתון מימין הודגמה קישרית לימפה שטחית בגודל 0.6 *0.3 בעלת צורה סונוגרפית תקינה

שלום רב, נשמע תקין. ממליץ ביקורת רופא הילדים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר