שאלה לאחר בדיקת us צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/03/2021 | 18:03 | מאת: לאה

שלום רב. בדיקת אולטרהסאונד צוואר בלוטת התריס בגודל ומרקם תקינים, עם מוקד מסויד בגודל כ2.5 מ״מ באונה הימנית צינורית הרוק מעט מורחבת, חשד לאבנים זעירות בגודל כ0.1 ממ בתוכן מה משמעות הממצאים? לחוצים מאוד מהממצא בבלוטת התריס תודה מראש!

שלום רב, הממצא בבלוטת התריס נראה שפיר לחלוטין ומחייב מעקב בלבד. הממצא בבלוטת הרוק מחייב טיפול- ממליץ לפנות לפרופ נחליאלי - מומחה עולמי בתחום זה (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר