סחרחורות...........

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/03/2021 | 20:19 | מאת: יורם

שלום דר אני בן 35 עשיתי סיטי צוואר בעקבות סחרחורות וקיבלתי תשובות הכול תקין חוץ מ2 דברים האם הם יכולים להיות הגורם לסחרחורות 1.דיסק אוסטאופיט קומפלקס אחורי משיק לשק התקאלי 2.ממצא לוואי קשריות לימפה צוואריות בתחנות ג'וגולריות תחתונות דו"צ עד רוחב 0.7 ס"מ מימין,לקורלציה קלינית אשמח לדעת האם זה יכול לגרום לסחרחורות ובאופן כללי מה זה אומר ומה הטיפול תודה

שלום רב, מבחינת קשריות הלימפה- אין קשר. מבחינת הדיסק בעמוד שדרה- יש לפנות לאורתופד. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר