צוואר....................

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/02/2021 | 12:23 | מאת: יורם

שלום דר איזה בעיות בצוואר יכולים לגרום לסחרחורות וכאבי ראש? אני בן 35 וסובל מסחרחורות כ9 חודשים כול יום ומדי פעם כאבי ראש לאחר בדיקות דם וסיטי אנגיו שהיו תקינים הרופא נירולוג שלח אותי לסיטי צוואר ודופלקס צוואר הוא חושב שהסחרחורות נובעות מבעיות בצוואר לפעמים מרגיש נוקשות בצוואר וגם סוג של לחץ בצד ימין ושמאל של הצוואר בזמן שאני מוריד תראש מטה או משנה תנוחה משכיבה לישיבה. תודה

28/02/2021 | 12:27 | מאת: יורם

הכוונה סיטי אנגיו ראש

?

04/03/2021 | 13:15 | מאת: יורם

שלום דר איזה בעיות בצוואר יכולים לגרום לסחרחורות וכאבי ראש? אני בן 35 וסובל מסחרחורות כ9 חודשים כול יום ומדי פעם כאבי ראש לאחר בדיקות דם וסיטי אנגיו שהיו תקינים הרופא נירולוג שלח אותי לסיטי צוואר ודופלקס צוואר הוא חושב שהסחרחורות נובעות מבעיות בצוואר לפעמים מרגיש נוקשות בצוואר וגם סוג של לחץ בצד ימין ושמאל של הצוואר בזמן שאני מוריד תראש מטה או משנה תנוחה משכיבה לישיבה. תודה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר