פענוח MRI - התבלטות רקמה לימפוטית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/01/2021 | 18:45 | מאת: נינה

שלום, קיבלתי את פענוח ה MRI הבא: התבלטות רקמה לימפטית מבסיס הלשון אחורי, עם מלאות בסינוס פריפורמי משמאל, להתייחסות קלינית. אני קצת מודאגת. האם ממצא כזה יכול לנבוע מדלקת או מסינוסים?

שלום רב, מדובר על ממצאים בבית הבליעה ולא בסינוסים. יש לךהגיע לבדיקת אאג. ניתן להגיע למוקד א.ר.ם. באסותא (03-7645464) בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר