נפיחות קלה ורגישות למגע

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/01/2021 | 17:19 | מאת: לא רופא

שלום רב ותודה על התמיכה, 1. אך נקרא בעברית האזור המעט שקוע בפנים, שנמצא בין קו העינים לבין קו האוזן, באנגלית זה נקרא (head temples. 2. מצד ימין באזור הזה יש טיפה נפיחות לא מוסברת וכאב קל ללחיצות, האם נדרש בירור מהיר או המתנה מספר ימים טרם פניה לרופא?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. אם זה דחוף ניתן להגיע לרופא אאג מומחנ דרך א.ר.ם.- מרכז אאג באסותא. הבדיקה הינה בתשלום אך יעילה, מהירה ובמקום. (037645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר