פיענוח אולטרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/01/2021 | 09:26 | מאת: מיכל

שלום ד"ר חפץ, לחוצה מאוד מתוצאות מבדיקת אולטרסאונד שביצעתי ביום שישי. צוואר קדמי עליון הודגמה קבוצה של בלוטות באורך 1 ס"מ ובעובי 0.4 ס"מ ללא מרכז שומני, בדופלר צבע ללא זרימת דם בתוכן. באזור זווית הליסתית הודגמו שתי בלוטות צמודות באורך עד 1.9 ס"מ ובעובי עד 0.6 ס"מ, ללא מרכז שומני, בדופלר צבע הודגמה זרימת דם קלושה. אשמח לשמוע את דעתך. תודה מראש - מיכל

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך קשה לומר מבדיקה זו. ממליץ לפנות לרופא המפנה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר