אספקט אחורי מדיאלי צוואר ימני

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/12/2020 | 15:22 | מאת: ניסים

שלום , בבדיקה על קולית של הרקמות הרכות לאחרתלונה על כאב הודגם תהליך היפואקגני ולא הומוגני , מרקם בלתי אחיד ואקוגני במרכזו , גבולות מטושטשים ולא ווסקלרי בגודל 2*0.7.טיבו לא ברור. רציתי לשאול בבקשה מה זה יכול להיות ומה הסיכוי לגידול חס וחלילה

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. לא ברור אפילו באיזה אזור בצוואר מדובר. ממליץ להגיע לרופא מטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר