גוש קטן בעורף צד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/12/2020 | 21:27 | מאת: ל

כתבתי כאן בפורום לפני כשבועיים, יצא לי גוש בוקר אחד, בימים הראשונים כאב ואז עבר הכאב אבל הגוש עדיין נשאר, כמו גולה כזו.. היום היא ממש מתחילה להיעלם.. האם היא משנה צורה או נעלמת? מה זה יכול להיות או תעלם לגמרי, האולטסאונד עוד שבועיים

שלום רב, נשמע כבלוטת לימפה חסרת חשיבות. יש להגיע לרופא. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר