בירור לגבי בלוטות למפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/12/2020 | 11:40 | מאת: מיכל

עשיתי אולטרהסאונד על הצוואר רקמות רכות בצוואר מצד ימין-באיזור קדמי עליון הודגם קשר לימפה בגודל 4 על 15 ממ שומר על צורתו.מצד שמאל-סובמנדיבולרי הודגמו מספר קשרי לימפה בגודל 5 על 17 ממ שומרים על צורתם

שלום רב, נשמע תקין. יש לחזור לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר