בליטה קשה בראש מאחור

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/11/2020 | 12:43 | מאת: גלגל

לבני יש בליטה קשה בגולגולת בחלקה האחורי, רופא בבסיס הפנה לרופא עור ואמר שיתכן כי מולד. האם מנסיונך יכול להיות מסוכן? מה ממליץ לעשות? הבלט קשה מאד ואינו כואב, תודה

שלום רב, לא ניתן להתייחס למקרה ללא בדיקה. ממליץ להגיע לרופא כפי שהפנו אתכם. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר