גרד לאחר הסרת בלוטה עם גידול ממאיר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/11/2020 | 19:18 | מאת: נועם

שלום , רופא עור הסיר לי בהליך כירורגי קצר בלוטה מאיזור הצוואר ,שנלקחה לבדיקה ונמצאה ממאירה . האיזור ממנו הוסרה הבלוטה התאחה ,אך ממשיך לגרד מאוד . מה ניתן לעשות בעניין? על מה זה מצביע? תודה רבה

שלום רב, גרד הינה תופעה שכיחה מאוד בהחלמה של צלקת ניתוחית וחולפת אחר חודשים. יש לגשת לרופא המנתח לביקורת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר