בלוטה קטנה בצוואר תחתון ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/07/2008 | 19:10 | מאת: רן

שלום רב , לפני כשבוע הרגשתי בלוטה קטנה ביותר מחלק הימיני התחתון של הצוואר. אין כאבים במקום. בביקור היום אצל רופא המשפחה ולאחר בדיקת המקום טוען שמדובר בבלוטה קטנה שיכול להיות שגדלה מעט מרגישות כלשהיא. ההמלצה שלו לבוא למעקב בעוד שבועיים - שלושה. האם הייתם מציעים לגשת כבר כעת לבדיקות נוספות או להמתין. בברכה רן

28/07/2008 | 21:54 | מאת: ד"ר עדי בירון

אני מצטרף לדעת הרופא שלך. אין מה למהר היות שרוב רובם של המקרים מעין אלה מסתיים מעצמו ללא צורך בהמשך הבירור, ובאותו מיעוט מיקרים בו יש צורך בבירור, 2-3 שבועות עיכוב הינם חסרי משמעות. דר' עדי בירון מומחה בניתוחי ראש-צוואר לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 השרון וצפון הארץ: 09-8664949

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר