נפיחות גרד וכאבים בקרקפת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/11/2020 | 00:40 | מאת: אסתר

לפני כחודש יצאו לי בקרקפת פצעים מוגלתיים, אדמומיות וקשקשים בראש. ביקרתי רופא עור וקיבלתי בטאקורטן וספיריט סליציל. המצב החמיר ולאחר שבוע קיבלתי משחות אלוקום וטופילסלן. לאחר שבועיים טיפול הפצעים והקשקשים נעלמו אך יש לי אדמומיות ,נפיחות וכאבים במרכז הראש ובקודקוד הראש.)כמו פצע פנימי נפוח וכואב ( אני מודאגת, למי עליי לפנות?

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר