דקירות באוזן ימין ובלוטות מגרדות בקרקפת.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/11/2020 | 20:30 | מאת: טליה

שלום. לפני יומים התנפחו לי בלוטות בקרקפת מצד ימין בחצי האחורי לכיוון העורף, ביחד עם זה החלו לי דקירות חדות באוזן ימין. רופאת המשפחה בדקה את האוזן ולא מצאה כלום.היא העלתה השערה שיכול להיות שזה הרפס. ואני שואלת מה זה יכול להיות? זה דיי מגרד והדקירות נרגעות קצת עם משכך כאבים

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לפנות לרופא עור. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר