בליטה מאחורי הראש קרוב לאוזן שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/10/2020 | 23:19 | מאת: מילי

אשמח לעזרה, לאחרונה היו לי כאבים מאחורי האוזן בכל קו הלסת התחתונה. היום הרגשתי בליטה קטנה וכאב מאחורי הראש בקו אוזן שמאל. יש לי תור לרופא רק לעוד 4 ימים עד אז אשמח לדעת מה זה יכול להיות?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. לא נשמע מדאיג. מציע להמתין לבדיקת הרופא. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר