בלוטה נראית בעין אך לא באולטראסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/10/2020 | 18:20 | מאת: רון

שלום, הגיוני שתהיה בלוטה בצוואר שניתן יהיה למשש ולראות אותה, אך בבדיקת אולטראסאונד לא יראו אותה? לא רק אני רואה את הבלוטה אלא גם הרופא שמישש והפנה לבדיקה. בתוצאות לא כתוב על שום בלוטה מוגדלת. הרופא ממליץ על פט סיטי, אבל זה נשמע קצת מוגזם אם אפילו לא ראו אותה באולטראסאונד...

שלום רב, US הינה בדיקה שתלויה באופן ישיר באיכות הבדיקה. ממליץ לבצעה במקום איכותי (מרפאות א.ר.ם., איכילוב, הרצליה וכו). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר