גולה מאחורי הראש שכואבת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/09/2020 | 12:27 | מאת: שחר דהאן

היי כבר יומיים שיש לי גולה, מעין בליטה מאחורי הראש קרוב לאוזן שמאל, כואב לי נורא כשאני מזיזה את הראש ואני מרגישה שנתפס לי חצי מהצוואר בנוסף התחילו כאבי אוזניים אשמח לדעת מה לעשות כואב לי גם כשמניחה ראש על הכרית

שלום רב, יש להגיע לבדיקת רופא. אם הכאב חמור אז במיון. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר