גולה פנימית בצוואר/עורף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/09/2020 | 09:19 | מאת: רונית

שלןם ד"ר, לפני כמה שבועות נהייתה לי גולה פנימית בצוואר/עורף והיא כאבה מאוד. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה ולאחר 4 ימים היה שיפור. זה חזר להיות כואב ונוקשה ברגע שלא סיימתי את האנטיביוטיקה אז הסברתי לרןפא והוא נתן להמשיך אנטיביוטיקה. ברגע שסיימתי ליטול אנטיביוטיקה היה שיפור יותר משמעותי שהכאב כבר לא כל כך מורגש אבל עדיין נשארה איזה בליטה קטנה וכשנוגעים בה היא עדיין כואבת. אשמח לדעת מה זה בבקשה והאם אצטרך לנקז את זה כדי שיעבור לגמרי?

שלום רב, לא נשמע מדאיג ולא קשור לנושא הפורום. מציע להגיע לבדיקת רופא בקו"פח. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

09/12/2020 | 17:37 | מאת: סימן

גם לי כמו גולה פנימית בצוואר הרופא משפחה אמר בדק שזה בסדר זה שום דבר

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר