הגיוני להרגיש בלוטות לימפה קטנות בצוואר?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/09/2020 | 14:42 | מאת: אורי

לפני איזה חודשיים הרגשתי בלוטה קטנה מתחת ללסת בצד שמאל. לאחר כמה זמן באותו צד יצאה עוד אחת קטנה ליד האוזן. הן די קטנות ויש ימים שפחות מרגישים אותן וימים שיותר. אין שום צינון או משהו כזה, והבדיקות דם תקינות. זה הגיוני להרגיש בלוטות תקינות? אם הן קטנות (בוודאות פחות מ1 ס"מ) יש בכלל סיבה לבדוק את זה? תודה

שלום רב, נשמע שתקינות אך עדיין הייתי מגיע לרופא המשפחה לבדיקה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר