כאב בראש ובאוזן שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/08/2020 | 18:51 | מאת: עדי

שלום מסה מספר שנים כשיש לי כאבי ראש הם מתבטאים בכאב מעל העין שמאלית באיזור המצח.. בחודשים האחרונים התחיל להתלוות.לכאב הזה גם כאב באוזן שמאל..כאב חד.. הכאב באוזן מופיע רק כשיש כאב ראש. יש לציין שאני נוהגת.לגרד הרבה בתוך באוסן עם הזרת ןלא קיסם כיוון שיש לי גירודים תכופים שם כמו מעין סוג של אלרגיה -לא יןדעת אם זה קשור ממה יגול לנבוע כאב הראש והאוזן במקביל? מעבר לזה אין תופעןת נוספות תודה רבה

שלום רב, ייתכן ומהחיטוט באוזן. בכל מקרה ממליץ בדיקת רופא אאג בקופ"ח. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר