תשובה לביופסה על פצעים בפה נשנים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/08/2020 | 13:32 | מאת: טובה

קיבלתי תשובה לביופסיה של פצעים חוזרים ונשנים בפה ובגרון, הביופסיה נעשתה על מעט פצעים שהיו באותו היום התשובה Hyperkeratotic squamous mucosa with mild lichenoid reaction, suspicious for focal mild dysplasia. מה זה אומר והאם יש מקום לדאגה?

שלום רב, מדובר על נגע טרום סרטני בדרגה נמוכה. לא מדאיג. לרופא פה ולסת. ניתן במרפאתינו בארם. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר