ממצאים ציסטיים בוולקולות דוצ

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/07/2020 | 12:15 | מאת: ירין

שלום רב אני בן 51, עישנתי בעבר. לפני כ7 חודשים עברתי בדיקת MRI של העמוד שדרה צווארי לצורך בירור אורתופדי בגלל כאבים. בסוף דף תוצאות הבדיקה, היו רשומים ממצאי לוואי (אני מצטט) - ״ממצאי לוואי: ממצאים ציסטיים בוולקולות דו"צ, ליעוץ א.א.ג.״ האם לפנות לרופא אאג? האם זה מסוכן? הייתי אמור להרגיש תסמינים בכלל כתוצאה מהציסטות האלו? תודה רבה.

שלום רב, זה ממצא שרואים לעיתים ובד"כ לא מדאיג. יש להגיע לבדיקה אאג עם סיב אופטי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר