אשמח להסבר.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/06/2020 | 14:22 | מאת: שואל

שלום הייתי אצל אף אוזן גרון בקשר לאפטה שנמצאת לי 3 חודשים בגרון קטנה ( יש לציין אין לי חום או קודי בבליעה ולא דימום) אפטה קטנה 3 חודשים בגרון על השקד הרופא שלח אותי לעבור בדיקת סיב אופטי מה זה אומר הבדיקה הזאת האם הוא סיכון שיכולה לפגוע במערכת הנשימה עי הבנתי שזה דרך האף צינור קצת מלחיץ אותי שלא אפסיק לנשום בגלל זה ? ומה מזהה הבדיקה הזו? תודה

שלום רב, הבדיקה הינה חלק שיגרתי מבדיקת אאג. אינה מסוכנת כלל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

04/07/2020 | 20:52 | מאת: שואל

עוד שאלה אם עד פצע שחשבו שזה אפטה בתוך הגרון קטן ולא חלף אחרי 3 חודשים האם בדירת סיב אופטי היא הבדיקה הנכונה לבחון זאת או עדיפות לרופא שיניים? תודה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר