מעדכנת לגבי תשובה שלך לי, שצדקת+שאלות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/06/2020 | 19:28 | מאת: פרח מיכל

אנא קרא עד הסוף בבקשה: אני כתבתי לך בתור מיכל(כרגע נרשמתי לפורום) בתאריך 23.4.2020 , בקשר לתשובה הפתולוגית שקיבלתי לברר את התוצאות, (מצורפת התשובה הפתולוגית שלי לתזכורת במה מדובר) וכתשובתך, שבסוף אני אכן צריכה לעשות ניתוח שני - כדבריך, כי יש סיכון לחזרת המחלה וזה קצת יצא גם מהבלוטה ולכן ב21.6 יש לי טרום ניתוח פעם 2.... שאלה לי, אם יוציאו לי את כל בלוטת התריס עקב המחלה, אוכל לנסות לתבוע בחברת הביטוח שלי על מחלות קשות נכון? ובנוסף, מה אני זכאית אם כך עקב העובדה שזה ממאיר וסרטני, בתור אחת שמקבלת קצבת נכות כללית מלאה, יש בכל זאת סוג של הטבות או זכויות למצבי?? אני שייכת ל"אגודה למלחמה בסרטן " מבחינת הטבות וזכויות או עמותות אחרות לעזרה לי במצבי? מה דעתך? אשמח לתשובה מפורטת ככל הניתן ותודה מיכל (הגבתי לך גם במקום שבו שאלתי אותך על זה אבל זה למטה ואולי לא תראה....לכן כותבת כשאלה חדשה בנושא)

שלום רב, איני מתעסק בתביעות אלו ולכן איני הכתובת לשאלותייך. עדיף להיוועץ באגודה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

13/06/2020 | 21:24 | מאת: פרח מיכל

מודה לך למענה הקודם לשאלותיי הקודמות ותבורך! תיארתי לעצמי אחרי שכבר נשלחה ההודעה שלי שאולי אינך מתעסק בזאת...תודה! שאלה נוספת שחשוב לי לברר בבקשה: מה הסכנות שעלולות לצוץ בניתוח שני ובצורך לפתוח שוב את הצלקת בצוואר כדי להשלים את הוצאת הצד השני שלא הוציאו בניתוח הראשון? מה עלול להיות ההבדל בין 2 הניתוחים האלה? תודה מיכל

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר