posterior canal occlusion

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/05/2020 | 12:21 | מאת: A

שלום ד"ר אשמח לדעת האם בארץ מבצעים ניתוח מסוג posterior canal occlusion,לפי מה שהבנתי שזה ניתוח נדיר ביותר בעולם, ובארץ לא בוצע ניתוח מהסוג הזה למרות שיש בארץ מנתחים שיודעים לעשות תניתוח,אשמח לפרטים?תודה

שלום רב, איני יודע- זה אינו בתחום הפורום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר