בלוטות כואבות וקשות כמו עצם בראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/04/2020 | 02:14 | מאת: עדן ולצר

שלום לפני כחודש הבחנתי שיש לי מספר בליטות קשות מאוד כמו עצם בחלק האחורי של הראש למטה קצת מאחורי האוזן בין האוזן לבין אמצע הראש הבליטות קשות מאוד וכואבות במגע והתחושה היא שכל האזור נפוח וקשה בנוסף בימים האחרונים הבחנתי שהבליטןת גדלו . האם לפנות לבדיקה ? זה יכול להיות משהו מסוכן ?

שלום רב, לא נשמע מסוכן. ממליץ לפנות ללא דחיפות לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר