פענוח אולטרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/04/2020 | 08:45 | מאת: 04aviv

היי, אשמח לקבל פענוח לu.s שביצעתי. התוצאה - באזור פורטיס מימין ניתן לזהות בלוטת לימפה כ-9*11 מ"מ, היפואקוית - יתכן תגובתית. מה משמעות התוצאות? תודה!

שלום רב, לא מדאיג. נשמע תקין. יש לחזור על US עוד כ 6 שבועות למעקב. ובדיקת רופא משפחה או אאג . בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר