ניקור בלוט לינפה אחר ניתוח לחצי עונה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/01/2020 | 13:01 | מאת: שמואל כהן

שלום דר סלחיה שאני פונה שוב 54 סובל מי NF1והים מספר בעיות שקשורים למחלה ל5 חודשים ביצתי ניתוח חקרית של חצי עונה של בלוטת מגן שפטולגיה היהPAPILLARY CARCINOMA לחר אופנתי לניקו בלות לינפה חשד וזה פינוח של פטולגיה של ניקור וזה מה שכתוב שפע תאים לימפתיים גדולים וקטנים מעורבים בהסטיאוציטים כמו כן תאים לימפתיים נמצאו מספר תאים אינו ברור 1 היסטיאוציטים או אפיתל באמשך כתוב מומלץ המשך בירור דר מה זה אומר הים צריך ניתוחתודה דר

שלום רב, קשה להבין מה שכתבתם. ממליץ להגיע ליעוץ רופא אאג ולקבל חוות דעת מסודרת. נראה שיהיה צורך בניקור חוזר וממליץ להגיע לבצעו ע"י אחד משני הרופאים שעובדים איתנו בא.ר.ם. והינם מובילים בתחום וגם ניתן לשלוח חומר לבדיקת נוזל תירואיד (טירוגלובולין) וכך לדעת בוודאות אם ישנם תאי גידול בבלוטה או לא (03-7645464). ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר