ממצאי בדיקה על קולית של הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/01/2020 | 15:04 | מאת: גנית

שלום ! לפני כחודש ביצעתי את הבדיקה לאחר תלונות על כאב בגרון. בבדיקה: בלוטת התריס אינה מוגדלת , בעלת מבנה אחיד. זרימת הדם בבלוטת התקיס אינה מוגברת. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות משני הצדדים. באזור תת לסתי מימין ומשמאל בלוטות לימפה בודדות בקוטר עד 6 מ״מ ללא מרכז שומני ברור. לסיכום: בלוטות לימפה בודדות לא מוגדלות בצוואר דו צדדי - תגובתיות ? אודה לתשובתך.

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש להגיע לבדיקת רופא המשפחה ולעקוב אחר הבלוטה כולל US חוזר. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר