תוצאות ct צוואר פנימי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/01/2020 | 18:12 | מאת: תוצאות ct צוואר פנימי

שלום , קיבלתי תוצאות סיטי , אך התור לרופא לא נראה באופק . אשמח לעזרה בפיענוח הכתוב. תודה רבה!

שלום רב, לא אורה קישור. נא לשלוח את התוצאה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

17/01/2020 | 21:17 | מאת: גני

רשום : מליאות היפודנסית בגודל 1.2 סמ בואליקולה שמאלית שמעט גברה לקורולציה קלינית. (אני עשיתי סיטי צוואר וחזה ולא כל כך ברור לי האם לפנות עם זה לרופא ראות או אף אוזן גרון, כמו כן אשמח לדעת אם אפשר לחכות עם זה או שזה משהו שמצריך טיפול) תודה!!

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר