סרטן בלוטת התריס פפילרי קרצינומה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/12/2019 | 16:04 | מאת: רויתי

שלום רב. לצערי שוב קיבלתי 2 תשובות שונות מ -2 רופאים . בת 52 לפניי חודשיים וחצי עברתי ניתוח אונה ימנית של בלוטת התריס , תחנה 6 וודיסקציה צווארית צד ימין. בעוד חודש ניתוח נוסף להסרת אונה שמאלית ותחנה 6. אצטרך טיפול ביוד רדיו אקטיבי . מתי נכון לעשות את הטיפול ביוד רדיו אקטיבי ? רופא מנתח א.א.גרון אמר לי חודשיים לאחר הניתוח , רופא אנדוקרינולוג אמר לי כמה שיותר מהר לאחר הניתוח . אודה לתגובתך מתי הכי נכון לבצע את הטיפול ביוד רדיו אקטיבי? תודה רבה!

שלום רב, עיתוי היוד אינו משמעותי לפרוגנוזה ואם יהיה חודש, חודשיים או שלושה אחר הניתוח אין בכך הבדל משמעותי. חודשיים סביר בהחלט. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

09/01/2020 | 13:48 | מאת: רויתי

תודה רבה ד"ר חפץ !!! ותודה ענקית לד"ר מאירסדוף על הסבלנות וההסברים על האולטרסאונד השני והאיכותי שעשה לי .

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר