נפיחות בשכמה הימנית בעורף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/12/2019 | 22:09 | מאת: צבי

שלום, מזה זמן רב יש לי נפיחות די גדולה בשכמה הימנית צמוד לעורף ללא כאבים או סימנים אחרים (אדמומיות וכדומה)אני בן 71 ומרגיש כאבי צוואר זה זמן רב עצתך תודה

שלום רב, יש לבדוק את הנושא. להגיע לבדיקת רופא אאג ובהמשך קרוב לודאי US צוואר. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

14/12/2019 | 14:43 | מאת: צבי

רב תודות דוקטור

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר