עברתי ניתוח כריטת בלטות מגן ממאיר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/12/2019 | 12:18 | מאת: שמואל כהן

שלום רב ד''ר לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח כריטת בלטות מגן גידול ממאיר פילרי קרצינומה אני גם חולה בnf1עים גדולים גם ברוש שטופל ההקרנה לפני שבועיים בצתית הדמיה וניקור נוסף לבלוט לימפה אין לי עדיין תצעות מי הניקור עבלישלי פינוח של הדמיה הפשרה לקבל הסבר בבקשה זה באנגלית תודה

שלום רב, קשה להבין מה בקשתך ובכל מקרה לא רואה הדמיה מצורפת. ממליץ לפנות לרופא המטפל. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר