us צוואר פענוח בדיקה אולטרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/12/2019 | 14:20 | מאת: נעמה

עשיתי us צוואר בגלל הרגשה של בלוטה בצד ימין של הצוואר ובתוצאה הכל יצא תקין למעט מה שאני מרגישה שלגביו כתוב: בתחנה ו מימין הודגמו מספר קשרי לימפה בגודל מירבי כ- 1.5*0.5 ס"מ, נראים תגובתיים, פרט לכך לא הודגמו קשרי לימפה מוגדלים בצוואר הקדמי. מתחת לבלוטת המגן מודגם מבנה הטרוגני בגודל 3.0*1.5 ס"מ, ברובו בצד ימין רושם שמדובר על טימוס. אשמח לדעת מה אומרת התוצאה. תודה מראש.

שלום רב, נשמע תקין. תימוס הינו איבר בחזה שלעיתים נצפה בצוואר. יש לחזור על US איכותי לוודא שאכן מדובר בתימוס. ניתן במרפאתינו בארם. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר