בליטה קשה כמו עצם בחיבור מצח ורקה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/11/2019 | 08:44 | מאת: אב

שלום, ילד בן 3 עם בליטה קשה (כ 5 מ"מ), בחיבור של המצח עם הרקה (בערך במרחק 1.5-2 ס"מ מהגבה). הבליטה ממש קשה מרגישה כמו עצם. הרופא כתב שאולי מדובר בבלוטת לימפה ניידת והפנה לאולטרסאונד ראש. אנחנו מאוד לחוצים. מה יכול להיות הדבר? יש בכלל בלוטות לימפה במצח/רכה מעל העין? תודה רבה

לום רב, קשה מאוד לומר ללא בדיקה. ממליץ להפנות לבדיקת רופא אאג בקופ"ח. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

24/11/2019 | 08:31 | מאת: אב

עשינו את הבדיקה, אשמח לעזרה בפענוח: תת-עורי, תהליך היפואקוגני בגודל 1 ס"מ, ללא המשכיות, ללא קליטה חיצונית. ייתכן בעל ווסקולריזציה. מה זה אומר? לחוצים קצת תודה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר