כאב לבחורה בת 17 אחרי בדיקה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/10/2019 | 01:12 | מאת: דליה

שלום רב , בתי בת 17 היה לה נוזל באוזן, לאחר תקופה של חודש וחצי עם טיפול של מכשיר איירפופר הרגישה טוב והלכה רק לרופא לביקורת לוודא שהנוזל נעלם. הוא ביקש שתשכב על הצד ועם משפך קטן, לטענתה, הסתכל תחת מיקרוסקופ. כל הלילה כאבה לה האוזן. האם בדיקה כזאת יכולה לגרום לגירוי ולכאבים? תמיד הבדיקה נעשית עם מכשיר כמו אקדח האם הבדיקה הזאת חריגה ובעייתית? ממה נובע לה הכאב שלא היה לה קודם. הרופא אמר שהנוזל נספג. תודה על תשובתך. ,

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לגשת לבדיקה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר