בלוטות לימפה נפוחות ושלל תסמינים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/10/2019 | 21:16 | מאת: יוסי דרעי

ערב טוב. בלוטות לימפה נפוחות, מלווה בחום שמתחזק בעיקר הלילה, אי נוחות בבלוטת התריס וקשיי בליעה שבאים והולכים. יש גם כאב בשני צידי המפשעה. מפחד מאוד ממה שקראתי באינטרנט. בדיקת דם כללית נקבעה לעוד יומיים. האם יש עוד בדיקות שניתן לעשות כדי לשלול את החמור מכל?

שלום רב, ארה תשובה בפורום שמקביל ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר