בלוטות כואבות בחיך העליון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/10/2019 | 17:09 | מאת: אנה

לפני שלושה שבועות החל לי שיעול עם ליחה צמיגה צהבהבה, בשבוע האחרון נראה היה שהליחה הצמיגה פחתה אך השיעול החל להעיר אותי בלילה ובנוסף החל לי כאב גרון שהחמיר מיום ליום עד שכואב לי בבליעה והיום ראיתי 2 בלוטות אדומות בחיך העליון משני הצדדים - ימין ושמאל. בנוסף בנגיעה הבלוטות כואבות מאוד. אציין שאני סובלת מקנדידה במערכת העיכול, האם יש קשר לזה ? מה זה יכול להיות ולאיזה רופא עלי לפנות ? תודה

שלום רב. לא נראה שיש ממה לדאוג. נא לגשת לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר