עזרה בפענוח לגוש בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/10/2019 | 08:52 | מאת: לי

שלום ד"ר אשמח לעזרה בפענוח מודגמת קישרית היפואקואית עם מוקדי הסתיידיות עדינים בתוכה במיקום בלוטת תריס נמדדה 3.7 סמ TIRADS 5 אשמח לדעת מה זה אומר תודה רבה

שלום רב. הקשרית משמעותית ויש צורך בהמשך,ביקוק ע"י us וביופסיה שלה. בכל מקרה ההבראה מגידולי התירואיד הינה קרוב ל 100% ולכן אין מה להתרגש. ממלחץ לבצע את,הניקור במרפאתינו בא.ר.ם. שם תתבצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר