עזרה דחופה בבקשה - כתם אדום בפה חשש לסרטן הפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/11/2010 | 21:50 | מאת: גדי

דר? שלום רב, אני בן 32 מעשן 10 שנים קצת מעל חצי קופסא ביום, לפני שישה ימים הבחנתי בכתם אדום ושטוח בחך שלי בכותר של כחצי סנטימטר הוא איננו סימטרי ואיננו כואב לי, לידו ישנה נקודה אדומה קטנה כאשר אני אוכל אוכל מלוח חמוץ או חריף הנקודה שורפת לי ומעט מתנפחת ולאחר כחצי שעה הנפיחות יורדת (בעקבות הכאב גיליתי את הכתם). אני עוקב כבר שישה ומים אחרי הכתם ולא רואה כל שינוי לרעה או לטובה בצורתו. מחומר שקראתי באינטרנט הבנתי כי יש סיכוי טוב שמדובר בסרטן הפה, האם אני צריך לדאוג? אני אדם בריא בדרך כלל ולפני כחודש וחצי עברתי בדיקות דם כלליות אשר יצאו כולם תקינות למעט כולסטרול גבוה. אודה לך מאד אם תוכל לתת את דעתך בנושא.

שלום רב, ממליץ להגיע לבדיקת רופא אאג כדי להעריך מהו הנגע. רק בבדיקה והסתכלות ישירה ניתןל יהיה להתקדם בבירור- אם בכלל יש צורך בבירור כזה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר