גוש בצוואר התחתון צד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/10/2019 | 11:49 | מאת: אבי

שלום, אני בן 27 בריא בד"כ, לפני כחודש הבחנתי בגוש בצוואר התחתון בצד ימין שלו - סמוך לשריר הצוואר. כאשר אני עושה שריר בצוואר הגוש מתחבא מאחוריו (פחות מורגש) הגוש מאוד נייד, אפשר לשחק איתו ולהזיז אותו אבל גודלו הוא 2 -3 סמ'. הלכתי לרופא אאג' שבדק אותי ואמר לי שזה שהגוש נייד זה כבר סימן טוב אבל בכל זאת שלח אותי לאולטראסאונד צוואר. (התור בעוד חודש רק) אני ממש בלחץ כולי בחרדות לא יודע מה לעשות. האם זה שהגוש נייד זה סימן באמת טוב? איך מורידים את סף הלחץ והחרדה?

שלום רב, הניידות של הגוש הינה סימן מצויין. עדיין יש לבצע US וכן חשובה לא פחות בדיקת רופא אאג. ניתן לתאם את שניהם במרפאתינו בארם (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

27/03/2023 | 22:52 | מאת: מאי

מה. היה בסוף?הגוש נעלם?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר