תוצאות us צוואר. אשמח לתגובה.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/10/2019 | 23:26 | מאת: תמר

שלום רב, ביצעתי us צוואר. להלן התוצאות- באיזור תת לסתי הודגם נגע היפואקוגני מוצק ומוגדר היטב בגודל 1.6 * 0.6 ס"מ עם זרימת דם מרכזית בתוכו. שאר הבדיקה תקינה. אני לחוצה מאוד מאוד. יש לי תור רק עוד שבועיים למחלקת פה ולסת. מה זה יכול להיות? האם מדובר בגידול? תודה רבה מראש!

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ניתן לתאם תור למרפאתינו לבדיקה מחר בבוקר לאחד ממנתחי ראש צוואר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר