גידוgbm ללא אפשרות לנתח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/09/2019 | 13:01 | מאת: אסנת

אחותי חולה בגידול בראש בת 43 ניתן לה ארבע טיפולים של אווסטין אולם mri הראה שאין שיפור וגם מצבה הגופני הדרדר .הרפא טוען שאין לו עוד טיפולים לתת לה .וקשה לי לקבל את זה שאין עוד מה לעשות האים יש טיפול אחר שאתה יכול להציע תודה מראש

שלום רב, הנושא אינו בתחום התמחותינו. יש להיוועץ בנאורוכירורג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר