תחושה מוזרה בלשון מצד שמאל קדמי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/09/2019 | 10:16 | מאת: נאוה

שלום, מזה כמה שבועות שמתי לב לתחושה מוזרה בשליש הקדמי של הלשון מצד שמאל, כמו אחרי כוויה או נימול . כרגע רואים נקודה לבנה קטנה אבל ובתחושה זה ישנו כל הזמן ואני מאוד מודאגת. אשמח להבין מה לעשות

שלום רב. ייתכן וזו אפטה פשוטה. יש להמתין שבוע שבועיים ובמידה ולא חולף יש לגשת לרופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר