הרפס בשפתיים ובלוטות בסנטר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/09/2019 | 22:13 | מאת: מיה

שלום דר לפני שבוע עברתי איפור קבוע בשפתיים לאחר כיומיים הופיע לי שני הרפסים בשפה התחתונה כתגובה של הטיפול . אתמול חשתי בשתי בלוטות קטנות מתחת לסנטר באמצע , האם עליי לדאוג ?? או שסביר להניח שאלו בלוטות תגובתיות של ההרפס ???

שלום רב. סביר להניח שאכן מדובר בבלוטות לימפה תגובתיות. למעקב רופא משפחה בלבד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר